Защитникът на ЦСКА Апостол Попов отново скочи срещу Лудогорец, като този път атакува и БФС. Причината за това е решението на футболната ни централа да помилва Козмин Моци за средните пръсти и скандалното му поведение в Ловеч при загубата на разградчани с 0:1. Попов призова за честна игра в битката за титлата. Защитникът също така се извини на привържениците на ЦСКА за загубата с 0:2 от Локомотив (София).
 
"Армейци, извинявам се от цялото име на отбора за тази загуба. Най-много ме е яд за вас. Всички сме разочаровани, имаше напрежение да не се получи нищо на тая кална нива за прасета. Извинявам се за израза, но как да има спокойствие в този клуб като все за ЦСКА се пише нещо, все удари от някъде", написа Апата във "Фейсбук".

"Какво да коментирам БФС - на Моци един мач, дето показва жестове, които са строго забранени, а на съотборника ми Платини спряха правата? Какво е това, на нищо не прилича вече, но ви обещавам, че ще се борим до последно. Виждате колко е тежко, неслучайно не позволяват на ЦСКА за коя ли година да стане шампион, но така ще е - въпреки всички, ние ще е борим. Ние сме велик отбор с много велики фенове и ви обещавам, че събота ще ви се отблагодарим на терена и при по-добри условия ще смажем Берое", обеща защитникът на привържениците на ЦСКА.

"Искаме честна игра, а не мръсни работи, които феновете виждат. Лудогорец да не са отбора на БФС случайно!?", добави Апостол Попов.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015