Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов използва клубния сайт, за да се поклони на феновете за невероятната подкрепа, която оказаха на любимците си при гостуването на Локомотив (София). Запалянковците обаче нямаха повод за радост след мача в неделя, тъй като "червените" загубиха с 0:2. Младенов споделя, че не може да спи след поражението и се извини на феновете.

Обръщението на Стойчо Младенов:

„Армейци, Обръщам се към вас поради няколко причини. Една от тях обаче е водеща – искам да ви благодаря! Свалям ви шапка заради начина, по който ни подкрепяте. Той няма аналог, не само у нас. Именно тази ваша всеотдайност кара мен, моят екип и футболистите да дадем всичко от себе си, за да успеем.

Казвам всичко това най-искрено. Впечатлих се от отношението, което видях след мача в "Надежда". Стотици от вас ме трогнаха с безрезервната си подкрепа, която ми демонстрираха всяка минута след загубата. Винаги съм знаел, че сте истински, винаги съм знаел, че сте верни. Но в такива моменти да почустваш това е нещо уникално. Всички ние сбъркахме. Всеки е направил своята грешка и резултатът е налице.

Извинявайте, армейци, че не бяхме на вашата висота, че не показахме вашата класа, че не ви заслужихме в неделя! Трудно ми е да спя, но не ми е трудно да работя. Всички знаем откъде започнахме, през какво преминахме и къде сме сега. Няма да се щадя и никога не съм го правил, за да постигнем голямата цел. Също като вас знам какво е ЦСКА и знам къде искам да бъде. В неделя ни дадохте урок за отборна работа и ви уверявам, че вече сме си взели поука! ЕДИН ОТ ВАС СТОЙЧО МЛАДЕНОВ!

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015