Мартин Сечков стана поредното попълнение на Локомотив (Пловдив) тази зима. Централният защитник подписа днес договор с "черно-белите" до края на настоящия сезон с опция за още 1 година. За последно бранителят се подвизаваше в третодивизионния Оборище (Панагюрище).

Сечков вече е картотекиран в БФС и ще може да направи повторен дебют за Локо (Пд) в реванша срещу Локо (Сф) за Купата на България. Мачът в столицата е от 14:00 часа в сряда, а "смърфовете" имат аванс след победата с 2:1 на "Лаута".

Мартин Сечков е добре познато име за привържениците на Локо (Пд). Той е роден на 17 ноември 1986 година в Кюстендил, но идва на "Лаута" още през 2003 година. С екипа на Локо (Пд) Сечков играе в продължение на шест сезона. След това е бил в Академик (Сф), Славия, Етър, Монтана, Нефтохимик, Пирин (Разлог) и Оборище (Панагюрище).

„Радвам се, че се върнах на "Лаута", където имам отлични спомени в кариерата. Всички знаят, че Локомотив (Пловдив) е клубът на моето сърце и с готовност ще помогна в този момент“, заяви пред официалния сайт на "черно-белите" Мартин Сечков.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015