Феновете на ЦСКА излязоха със специална декларация след загубата на тима с 0:2 от Локомотив (София) в мач от 20 кръг на „А“ група. Привържениците на „червените“ изразиха задоволство от представянето на играчите и тяхната спортна злоба и непримиримост. От Сектор „Г“ обещаха подкрепа на любимия си клуб винаги и навсякъде. Феновете на „армейците“ не пропуснаха да жегнат и основния съперник на ЦСКА в битката за титлата Лудогорец.
 
Приятели,

Резултатите не са всичко във футбола! Има дни, когато нещата не се
получават, когато теренът е ужасен, когато всякакви странични фактори са срещу нас. Но дори и в такива моменти е важно да не се предаваш и да се бориш докрай. Днес на терена нашите играчи въпреки намаления състав, въпреки изоставането в резултата, ако не друго, то поне показаха злоба. Отказаха да се примирят и просто да доиграят мача и заслужено ги изпратихме с аплодисменти. Това е ЦСКА - винаги се излиза за победа и се води битка до последната минута. Така както Сектор "Г" винаги трябва да подкрепя отбора през целия мач, независимо от резултата.

На всички ни е ясно, че на феодала от Разград му харесаха трите поредни титли и милионите от евротурнирите. Купува ТВ права, съдии и противникови отбори и ще действа с всякакви средства в борбата за титлата. Колкото и да се напъва обаче, нека знае едно - никой не е вечен. И след 50 години всички ще знаят за великите победи на ЦСКА и неповторимата атмосфера в Сектор "Г", а за неговото фирмено отборче ще помнят само онези, които обикаляха Европа, за да ядат кренвирши...

Сектор "Г" - винаги и навсякъде