Английски футболист попадна в центъра на огромен скандал, след като направи скандален коментар под снимка на Стивън Джерард. Капитанът на Ливърпул публикува фото на профила си в „Инстаграм“, на което е заедно с 3-годишната си дъщеря Лурдес.
 
Като коментар към изображението Стиви Джи написа: „Моето всичко“. Скоро след това се появи скандален коментар на един от последователите на бившия английски национал, който написа: „Стиви, ще чу..м твоето момиче“.
 
Тази забележка бързо беше атакувана от други посетители, като авторът беше определен като педофил. Оказа се, че въпросният човек е футболист от третодивизионния Рочдейл. Клубът вече е започнал разследване на случая, а играчът е изтрил изказването си под снимката. От Рочдейл са обявили, че дори може да уволнят футболиста, чието име за момента се пази в тайна.
 
От полицията са заявили, че не могат да предприемат действия срещу автора на коментара, тъй като Стивън Джерард трябва да подаде официално оплакване. Коментарът на играча на Рочдейл обаче се пази в архива на социалната мрежа, а и се появиха снимки на изявлението му, като името му и снимката на неговия профила нарочно са размазани.
 
34-годишният Стиви Джи и съпругата му Алекс (32 г.) имат три дъщери – Лили-Ела (11 г.), Лекси (8 г.) и Лурдес (3 г.).
 
1.jpg