Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира загубата на тима си с 0:2 от Локомотив (София). Той призна, че неговият отбор е играл прекалено пасивно, липсвала е характерната за тима агресия от есенния дял на първенството. Наставникът на „червените“ призна, че Тончи Кукоч е бил заменен умишлено, тъй като изпуска нервите си при напрежение на терена и е можело да получи червен картон.
 
„Прекалено голямата отговорност, която поехме, вероятно доведе до нажежаването на страстите и напрежението. Всичко това доведе до поведението ни на терена. Мисля, че трябва да се отърсим от това и да сме по-освободени. Играхме пасивно. Липсваше агресия и го нямаше стила ни от есента. Все пак браво на момчетата и най-вече на феновете. Трябва да се отърсим от напрежението, което поражда ситуацията, в която се намиране. Все пак сме водачи. Жалкото е, че губим двама играчи във важен момент, но така е преценил съдията. Всички отбори ще губят точки, ако първенството се играе честно“, коментира Младенов от терена на стадион „Локомотив“.
 
„Ако един от двамата централни нападатели не са справя, ще имаме проблеми. Николич игра на инжекции, знаете за проблемите, които имаше през седмицата. Орелиен не се справи. Кукоч го сменихме, тъй като не може да се въздържа, когато има напрежение и можеше да получи червен картон. Срещу Берое ще търсим победа. Вече всеки мач за нас става финал. Битката ще бъде трудна. Само трима играчи от нашата селекция не са ставали шампиони и знам каква е тяхната амбиция“, завърши треньорът на ЦСКА.