Локомотив (София) разпространи важна информация за всички желаещи да присъстват на мача от 20-ия кръг на „А“ група с ЦСКА, който е от 15:30 часа днес на стадион „Локомотив“:

1. Привърженици на ЦСКА ще бъдат настанени в сектор „Г“ (сектор за гости на ст. „Локомотив“); за тях ще бъдат отворени два входа на сектора, като билети на цена 10 лв. (десет лева) ще мога да се закупят на две каси – едната откъм ул. „Петър Панайотов“, а другата откъм бул. „Рожен“; касите и входовете ще бъдат отворени в 14.00 ч. в деня на мача. Капацитетът на сектора е 2000 (две хиляди) човека и билети за него ще се продават до изчерпване на местата. Привърженици на ЦСКА ще могат да влизат на ст. „Локомотив“ и на сектор „А“ (официална трибуна), като там ще бъде отворен входът откъм тренировъчното игрище със сгурията и ще има гише, на което ще се продават билети отново на цена 10 лв. (десет лева), а вътре на трибуната ще бъде обособен сектор за гости с капацитет 400 (четиристотин) души. Билети ще се продават до изчерпване на местата. Входът и гишето ще бъдат отворени в 14.00 ч в деня на мача.

2. Привържениците на Локомотив Сф ще бъдат настанени в сектор „А“ (официална трибуна на ст. „Локомотив“), като за тях ще бъде отворен входът откъм затревеното тренировъчно игрище. Билети ще могат да се купят на двете каси на паркинга срещу Спортна зала „Локомотив“ на „А“ сектор, като цената им ще е 10 лв. (десет лева), като отново входовете и касите ще бъдат отворени в 14.00 ч. в деня на мача.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015