Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев обясни загубата с 0:1 от Лудогорец в мач от 20 кръг, който е първи пролетен за "А" група.

"Бяхме много нервни и не проведохме мача така, както бяхме говорили. Много дълго време изчаквахме в разиграване на топката. Това даде възможност на Литекс да се прибере в собствената половина.

В крайна сметка винаги казвам, че футболистите са живи хора и това, че трябва на всяка цена да се постигне нещо...от тук идва и напрежението. Видяхте, че трябваше да направим някои промени около състава заради контузените, но нямаме оправдания. Тези футболисти, които влизат, са равностойни на останалите. Червеният картон е доста необмислен от страна на Моци. Не мога да кажа дали е чул или не някакъв сигнал", допълни треньорът.

"Много често говорим, че играчите трябва да бъдат спокойни, да се владеят психически и да няма ексцесии. В процес на мача се получиха неща, които не трябваше. Не е приятно, точките се увеличават, а мачовете не са толкова много", завърши Дерменджиев./БЛИЦ

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015