Николай Бодуров отбеляза първото си попадение за Фулъм в Чемпиъншип. Българският национал откри головата си сметка във второто ниво на английския футбол при победата на "котиджърс" с 2:0 срещу лидера Дарби Каунти и помогна на тима си да прекъсне лошата си серия.

Бодуров вкара за 1:0 в 31-ата минута. Попадението на бившия играч на Литекс бе изключително красиво. 28-годишният бранител се разписа с удар с външен фалц от въздуха от малък ъгъл, като прехвърли вратаря Грант.

Малко по-късно Уудроу удвои за Фулъм с глава - в 45-ата минута след бърза контраатака на домакините.

Бодуров остана на терена до последния съдийски сигнал. Победата прекъсна черната серия на Фулъм от 8 поредни мача без победа, шест от тях за първенството.

Освен това Бодуров и компания си върнаха на Дарби Каунти за загубата с 1:5 през есента при гостуването си "овните". Фулъм вече е с актив от 39 точки и заема 19-ото място в Чемпиъншип. Дарби остава на върха с 65 точки след седмата си загуба от 34 двубоя. Преследвачът Мидълзбро (63 точки) също записа поражение днес - 0:2 от Шефилд Уензди, като по този начин пропусна да оглави класирането.