Наставникът на Берое Петър Хубчев похвали играчите си за демонстрираното желание в домакинството на Локомотив (Пловдив), спечелено с 3:0. "Започнахме с много по-голямо желание от противника за победа и съм много благодарен на момчетата, че играха така. Те осъзнаха колко е важен този мач за нас като клуб и отбор. Имахме и късмет, вкарахме два бързи гола, а след третия вече всичко приключи и мачът се доигра. Най-важното за мен е, че показахме невероятно желание от първата минута. За кратко време изиграхме три мача, трябва да продължаваме да държим това ниво, а и да опитваме да го вдигаме", каза Хубчев.

"Личната моя задача и на футболистите е да влезе в Топ 6. Оттам-нататък ще търсим място в Европа, но това ще стане след като изпълним целите си. Не сме сигурни за първата шестица и няма да позволя да се отпуснем и за секунда, докато не влезем и на теория", продължи наставникът на Берое.

"Малко рано ми задавате въпроси за мача с ЦСКА. На тях ще ви отговарям в петък", каза Хубчев по повод гостуването на "Армията" следващата седмица.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015