Тодор Батков чака на среща в офиса си всички фенове на тима, които искат да дарят средства и срещу тях да получат от неговите акции в клуба. Това съобщи сайтът на „Левски” в съобщение за дарителската кампания.

„Тодор Батков, воден от желанието си да върне „ПФК Левски“ на хората, на които той без съмнение винаги е принадлежал, а именно на феновете, и след проведени консултации със съответния регулаторен орган, който е дал тълкуване на действащото законодателство в тази връзка, изразява готовността си да прехвърли безвъзмездно на тези дарители, които изявят желание, част от собствените си акции в дружеството. За тази цел може да се срещнете с г-н Батков на място в офиса на дружеството или да му пишете на адрес [email protected]. Г-н Батков лично ще се свърже с Вас на посочения имейл”, се пише в съобщението.

Преди това от „Левски” разясняват начините за включване в дарителската кампания:
„Започна дарителска кампания, в която всеки, който се чувства съпричастен със синята идея, може да помогне на любимия отбор, като направи дарение според желанието и възможностите си, с което да покажем, че истинските фенове застават до отбора си и в трудни времена.

Кампанията стартира на 24 февруари 2015 г. и ще завърши на 24 май 2015 г.

Дарение в полза на „ПФК Левски” АД можете да внесете в касата на „ПФК Левски“АД, в офиса на дружеството на адрес: гр. София 1517, ул. „Тодорини кукли“№ 47 административна сграда, ет.1, всеки работен ден от 10.00 ч. до 19.00 ч. (от 4-ти март, 2015 г. до края на кампанията). На всеки ще бъде издаден съответен документ, удостоверяващ направеното от него дарение.

Или чрез банков превод в следната банкова сметка:
Банка: БАНКА ДСК“ЕАД
BIC: STSABGSF
IBAN: BG06STSA93000021964080
Бенефициент: „ПФК Левски“АД

Моля, в платежното нареждане да посочите трите си имена и ЕГН, а като основание: „ДАРЕНИЕ“. Сумата трябва да постъпи в сметката на клуба в лева, като разходите по превода са изцяло за Ваша сметка.”

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015