Треньорът на Славия Иван Колев хвърли вината за загубата с 0:2 от Черно море върху рефера Ивайло Стоянов. „Относно резултата, попитайте съдията дали така е трябвало да завърши срещата", бяха първите думи на ядосания треньор на "белите" след двубоя на "Тича".

„След 25-ата минута играчите добиха нужната увереност. Започнахме да създаваме положения, докато в същото време Черно море разчиташе на изсипани топката в нашето наказателно поле. Имаше игра с ръка в наказателното поле на Черно море, но там нямаше дузпа. За сметка на това видя нарушение в нашия пеналт и го гарнира с червен картон. Така той показа как се постила червен килим на един отбор по пътя към победата. Той реши мача, категорично, с тези си действия", продължи недоволният наставник на Славия.

„Не сме се прибирали нито за момент, въпреки че бяхме с човек по-малко. Не успяхме да стигнем до сериозни положения, въпреки че някои от атаките ни бяха добри. Мога да поздравя нашите момчета за старанието и за играта. Нещата се усложниха още повече, когато останахме с човек по-малко. Черно море реално не създаде нито едно положение. Те хвърляха високи топки. През второто полувреме нещата се промениха и численият им превес им даде предимство", добави Иван Колев.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015