Сагата „Антон Карачанаков” най-после приключи, разбра БЛИЦ. Младият нападател ще играе през пролетния полусезон в руския клуб Балтика (Калининград). Там треньор е легендарният футболист Сергей Юран, който от началото на 2015 година пое намиращия се във второто ниво на Русия отбор.

Карачанаков вече има подписан договор с Балтика, където ще запише официален дебют на 14 март, когато се подновява местното първенство.
 
БЛИЦ обаче научи, че от лятото напусналият ЦСКА футболист ще подсили много силен тим, който е един от лидерите във Висшата руска лига. Засега името на отборът, където Карачанаков ще играе от следващия сезон, се пази в тайна.

"Така е. Антон ще играе до края на сезона в Балтика, а после най-вероятно в много известен руски отбор", заяви пред БЛИЦ мениджърът Мирчо Димитров.

Новината потвърди и Борислав Лазаров, който е като втори баща на футболиста. "Мнозина хулят Антон, но бъдете сигурни, че съвсем скоро той ще се върне в големия футбол. Имаше доста варианти пред Карачанаков, но той избра Русия. И, повярвайте ми, не е сбъркал", категоричен бе Лазаров пред БЛИЦ.