Халфът на "Левски" Стефан Велев изглежда като прероден, откакто Стойчо Стоев пое тима. Бившият футболист на Берое бе нарочен за гонене от Георги Иванов, но вместо това показа страхотни изяви и дори е близо до титулярно място в отбора. След победния старт на полусезона срещу Хасково (3:0) полузащитникът даде интервю за „Меридан мач”:

- Стефане, как видя първия официален мач след паузата?
- Радвам се, че успяхме да стартираме с победа. Беше много важно за нас да не разочароваме феновете и да победим. Играхме добре и си осигурихме комфортна преднина от 3:0 преди реванша.

- Наистина, играхте добре, но пропуските в защита са очевидни - дори отбор като Хасково ви създаде няколко опасни положения...
- Наистина е така. Играем доста офанзив-но, изнесени напред, и това е много опасно. Има отбори, които буквално от едно положение могат да ни вкарат гол, така че трябва да изчистим тези неща. Играем на моменти малко рисковано, но пък този футбол според мен се харесва на феновете.

- Ти лично как се чувстваш, тъй като изглеждаш прероден след подготовката?
- Чувствам се прекрасно. Не мога да кажа точно на какво се дължи. Играя, раздавам се и се старая да си върна най-добрата форма.

- Имаше ли нещо, което ти пречеше преди идването на Стойчо Стоев?

- Няма нищо, което да ми е пречело. Просто след контузията, която имах, така и не успявах да си върна най-добрата форма, нещо, което сега правя.

- Имаше доста публика като за непретенциозен тим като Хасково. Това помогна ли ви за добрата игра?
- Разбира се, че ни помогна. Надявам се феновете да ни подкрепят и занапред, защото така е много по-лесно да се представяш добре.

- Беше свидетел и на страхотно шоу в баскетболната зала. Какво изпита тогава?
- Беше неописуемо. Не мисля, че съм присъствал някога на подобно нещо. Феновете бяха прекрасни и дано са до нас през целия сезон.

- След добрата игра срещу Хасково по-големи оптимисти ли сте, че ще съумеете да запишете силна пролет и да се преборите за Купата и тройката?
- Надявам се да постигнем целите, а за целта ни трябва малко повече постоянство, тъй като през есента често след силни мачове имаше по-колебливи изяви.

- Ти смени доста треньори в "Левски". Какво промени в отбора Стойчо Стоев?
- Не мога да кажа точно с какво ни е променил. Може би най-важното нещо е, че ни дава самочувствие и увереност. И това ни кара да се представяме на максимума на възможностите си.