Лудогорец победи Добруджа с 4:1 в контрола, играна на стадион "Лудогорец Арена" в Разград. Георги Дерменджиев даде възможност на тези футболисти, които не играха или влязоха замалко в мача за Купата с Берое (1:2). По два гола за шампионите реализираха Христо Златински и Себастиян Ернандес.

Ернандес вкара първи гол в средата на първото полувреме след чудесна комбинация, пише Гонг. Малко по-късно две попадения реализира Христо Златински. Халфът се разписа от дузпа и от пряк свободен удар. При изпълнението на фаула заслуга има и вратаря на Добруджа, който не се намеси по най-добрия начин.

Четвъртия гол за Лудогорец отново бе дело на Ернандес. Той се разписа след изпълнение на двоен удар в наказателното поле на Добруджа.

Представителят на Б група вкара почетен гол след грешка на Владислав Стоянов. Той не успя да подаде точен пас при върната към него топка и намери краката на Филип Филчев, който с едно докосване я вкара в мрежата.

Съставът на Лудогорец: Владислав Стоянов, Витиня, Георги Терзиев, Александър Александров, Браян Ангуло, Абел Анисе, Христо Златински, Върджил Мисиджан, Себастиан Ернандес, Михаил Александров, Юнес Хамза

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015