Локомотив (Пловдив) завърши 2:2 с Черноморец (Бургас) в първия си мач от турнира "Поморие Къп". Черно-белите водеха с 2:0 девет минути преди края, когато допуснаха два бързи гола. Карагарен и Камбуров вкараха за пловдивчани, а за Черноморец точен беше Деян Христов.

Още при първата си атака пловдивчани можеха да открият резултата. Йоан Ласиман се откъсна в добра позиция и шутира, но топката профуча покрай гредата в аут.

В 8-ата все пак се стигна до 1:0. Отново Ласиман проби, но последва центриране към Бирсент Карагарен, който засече в мрежата на бургазлии. Двадесет минути по-късно Камбуров отправи топовен изстрел от границата на наказателното поле, но топката мина над напречната греда.

В началото на втората час Де Врийзе се озова на стрелкова позиция, но и той не успя да удвои В 68-ата минута обаче това най-после стана факт. Колективна грешка в отбраната на Черноморец позволи на Мартин Камбуров да вкара за 2:0.

Веднага след попадението Христо Колев направи няколко смени и това като че ли се отрази върху играта на черно-белите. В рамките на една минута "акулите" се измъкнаха от загуба. Точен и в двете ситуации беше нападателят Деян Христов.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка