Черно море направи 3:3 със словенския Домжале в контролна среща, играна в Анталия. Два гола за „моряците“ реализира Вилиян бижев, а Петър Златинов беше точен от дузпа. Бакари се завърна в игра за варненци след половингодишно отсъствие.
 
Бижев откри резултата в 25-ата минута след асистенция на Матиас Курьор. Това беше пети гол в три мача за Черно море на нападателя, минал през школата на Ливърпул. Малко след това Стефан Станчев изби от голлинията.
 
В 39-ата минута Слободан Вук изравни, а точно преди почивката попадение на Домжале беше отменено заради засада. Седем минути след почивката Бижев отново даде аванс на Черно море. След това ново попадение на словенците беше отменено заради засада.
 
В 59-ата минута Ернест Гървала изравни резултата. Четири минути по-късно трети гол на Домжале не беше зачетен заради засада. В 72-ата минута словенците за първи път в мача поведоха в резултата. Точен беше Руди Ванчаш. Само пет минути след това Златинов изравни от дузпа, отсъдена за удар срещу Живко Атанасов. В 80-ата минута за първи път след претърпяна операция в игра се появи Бакари.
 
Това беше последната контрола на Черно море по време на лагера в Турция, в който „моряците“ записаха една победа и две равенства. Утре лагерът завършва и варненци се прибират в България.