Вардар (Скопие) се отказа от Валери Домовчийски и към момента нападателят продължава да е футболист на "Левски". Както е известно, "сините" бяха пред сделка с македонците, които желаеха Домо.

Вардар дори имаше пратеници на някои от контролите на българите в Турция. Бившият нападател на Херта привлече вниманието им с добри игри. Македонците влязоха в преговори с ръководството на "Левски", но отказаха да платят исканите около 100 000 евро за играча. Това е накарало Вардар да се насочи към друг нападател и към лагера на тима в Анталия се присъедини камерунецът Седрик Чумбе. Очакванията са той да подпише, вместо Домовчийски.

Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев вече изрази желание Валери да остане на негово разположение. Нападателят се представя повече от добре в контролите, като започна годината с хеттрик срещу Вихрен (8:0), а след това отбеляза два пъти и при успеха над Карабах с 3:0. Въпреки това Домовчийски няма гарантирано титулярно място, тъй като "Левски" се подсили с Осман Джалоу, а Стоев има опция и с Антонио Аниете за върха на атаката.

След проваления трансфер във Вардар, "сините" се надяват да пристигне оферта от друг клуб и Домовчийски да бъде продаден.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка