Легендарният капитан на ЦСКА Георги Димитров коментира трансфера на Серджиу Буш в Шефилд Уензди. Според бившия защитник румънецът е бил прехвален и ръководството на армейския клуб е ударило джакпота с продажбата му в Англия. Джеки отиде още по-далеч и нарече трансфера на нападателя в Шефилд чудо.

"Щом Буш са го продали на Шефилд Уензди, значи е станало чудо. Сега вече може да реализират трансферите и на други. В ЦСКА има група от 40 човека, тъй че няма да е изненада, ако се разделят и с друг играч. За мен е шок, че Шефилд са купили румънеца, но явно са видели нещо в него. 500 000 евро е добра сума за този футболист. Самият той сигурно е на седмото небе от щастие. За него това е страхотен успех. В Англия обаче ще трябва да се раздава много повече", каза Джеки пред "Меридиан Мач".

"ЦСКА няма да бъде по-слаб след продажбата на Буш. Надеждите за титлата остават. На негово място ще играят Жоаким или Николич. Със сигурност те не му отстъпват по нищо. За мен румънският нападател бе прехвален и Томов е ударил джакпота с продажбата му. Сега поне си е осигурил пари, за да има спокойствие за кратко време. Отборът трябва да се гради с години, а не всеки ден да изглежда по различен начин", добави бившият капитан на България.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка