Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" трябва да бъде готов за началото на следващия сезон. Това обяви председателят на Управителния съвет на "Левски" Иво Тонев. Той е разочарован, че всички са му обърнали гръб и сам се занимава със строежа. Тонев подчерта, че изграждането на новата трибуна протича по план и след време тя ще се самоизплати.

"Със Сектор "А" от година и половина се занимавам аз. Година и три месеца бях встрани от "Левски". Не се интересувах от отбора и се занимавах изцяло със Сектор "А". Не бих искал да се връщам назад, но само ще го спомена - миналата година по това време беше спрян строежът. Няколко пъти подсказвах, че спирането не беше случайно. Беше изключително труден момент, всички ми обърнаха гръб. Много хора си позволиха да ме нападат. Останах сам, но реших, че няма да спра, докато не намеря решение. Радвам се, че успях да го намеря. Благодарен съм на "Автомагистрали Черно море", и в момента работят. При това изключително качествено. Завършването на Сектор "А" е подсигурено. Дават ми основание, че ще бъде завършен лятото", обясни Иво Тонев.

"Всичко върви по план и през есента ще може да приема публика", каза шефът в "Левски".

"Договорките ми към "Главболгарстрой" и "Автомагистрали Черно море" са за изплащане на сумите - 5 милиона лева задължения, плюс 4 милиона инвестирани. Но ангажиментът е задълженията да бъдат покрити единствено от приходи от Сектор "А". Той ще се самизплати, няма да тежи на бюджета на "Левски". А когато Сектор "А" се самоизплати, ще започне да носи приходи за бюджета на клуба", оптимист е Иво Тонев.