Тодор Батков е готов да предостави големи части, както и целият мажоритарен пакет от акциите на "Левски", като единственото му условие е получените пари да останат в клубната каса. Това е заявил адвокатът пред повече от стоте присъстващи бизнесмени и фенове на срещата по учредяването на бизнес клуб, който трябва да подпомогне финансово "сините". Желаещите да се присъединят към сдружението, oсновано от Васил Колев, трябва да внесат до 1000 лева. Всеки член ще плаща и по 100 лева на месец. В клуба може да се участва не само с пари, но и с всичко, което е от полза на "Левски", съобщиха основните действащи лица преди началото на церемонията тази вечер.

"Ако някой дойде и даде 100 хиляди лева - давам акции за сто хиляди, ако извади милион - давам му за милион, ако даде три - за три, ако някой извади 15 милиона - ще му дам за петнайсет милиона", обяснил Батков пред присъстващите.

Адвокатът изразил желание да присъства спокойно на мачовете на отбора и да се наслаждава на играта, защото в момента сърцето му е свито от ситуацията в клуба.