Тодор Батков беше в добро настроение и демонстрира оптимизъм за бъдещето на "Левски" на срещата тази вечер за учредяването на бизнес клуб, постъпленията от който да помагат финансово на "сините". Адвокатът не отдели много време на медиите, но все пак се спря за кратко пред микрофоните.

"Утре Управителният съвет ще даде пресконференция по повод заседанията си тази седмица. Аз бях гост на днешното и не е удачно да говоря по този въпрос. Сега просто сме се събрали тук по хубав повод", каза Батков при излизането си от столично заведение, което домакинства на учредяването на бизнес клуба на "Левски".

"Ще ви кажа само, че "Левски" го е имало, има го и ще го има, спокойно. Няма какво повече да коментирам. Дори днешното събитие показва това. Спокойно... С общи усилия ще преодолеем критичните ситуации", сподели Батков.

Той беше попитан дали е доволен от новия треньор Стойчо Стоев - "Нямам повод да не вярвам в Стойчо Стоев. Казват, че под негово ръководство все по-добре играят. Не съм гледал, но ще видим в края на февруари, когато започват официалните мачове."

Всеки, който има желание да се присъедини към бизнес клуб "Левски", трябва да внесе до 1000 лева. Всеки член ще плаща и по 100 лева на месец. В клуба може да се участва не само с пари, но и с всичко, което е от полза на "сините", съобщиха основните действащи лица преди началото на церемонията тази вечер. Събитието беше уважено от почти цялото ръководство на "Левски". На него присъстваха Батков, финансовият директор Константин Баждеков, изпълнителният директор Иво Тонев и други. Основателят Васил Колев пък беше представителят от Тръст "Синя България". Очаква се над 100 души да се включат още тази вечер, а целта е чрез това сдружение да влизат допълнителни свежи средства в клубната каса на "Левски".
 
Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка