Специалистът по спортно право Георги Градев отрече да има финансови претенции към ЦСКА за сумата от 320 хиляди евро. В декларация на ръководството на "червените" по-рано днес той беше обвинен, че "претендира да получи 320 хиляди евро по сделка от 2012 година, без да си е мръднал пръста и без тогавашния старши треньор да е желал четирима свободни агенти, останали без работа в друг български клуб".

"Нито претендирам за € 320 000 от ЦСКА (явно бъркат човека), нито съм предизвикал дела срещу ЦСКА, когато съм защитавал клуба пред ФИФА (който все още няма загубено дело, което аз съм водил докрай)! Клеветниците отново се крият зад марката ЦСКА, но не застават с имената си зад поредната порция клевети без грам доказателство!

За въпросните € 320 000 ЦСКА вече е осъден от друг човек, който доведе въпросните футболисти в ЦСКА и чието име и подпис като агент на ЦСКА стои в трудовите договори на футболистите, което е безспорно доказателства за извършените услуги! Защо ЦСКА не оспориха претенцията на първа инстанция, а чак сега се сетиха? След дъжд качулка!

Относно делата във ФИФА НИКОГА не съм бил причината дори за едно дело. Винаги са ми се обаждали да помагам след като делото е започнало. Не съм взел един лев за труда си по тези дела, а съм спестил на клуба над 1 млн.

Истинският престъпник го съдят за източване на ЦСКА и ще пледира на 16.02. в съда. Всичко друго е прах в очите на хората от отчаяние и за да се прикрие управленската несъстоятелност на Томов, Тодоров и техните слуги", написа Градев на страницата си във "Фейсбук".