Каращият проби в "Левски" Осман Джалоу попадна сред титулярите на Стойчо Стоев за контролата с Милсами. Мачът между "сините" и молдовците стартира в 17:30 часа на комплекс "Фанатик" в Анталия.

26-годишният испанец Осман Джалоу ще си партнира в атака с Мигел Бедоя, Луис Педро и Божидар Краев. Игралият за последно в тим от турската част на Кипър нападател ще има на разположение само днешната контрола, за да впечатли Стоев и да си издейства договор.

Валери Домовчийски и Антонио Аниете не попаднаха сред титулярите. Първият е пред трансфер във Вардар (Скопие), а Аниете има лека травма.

Сред титулярите на "Левски" се завръща Аймен Белаид. Защитникът беше на проби в Болтън, но след като се размина с договор в клуба от Чемпиъншип, ще продължи да играе за "сините".

Очаква се днес на терена след известно отсъствие да се завърнат капитанът Владимир Гаджев и Георги Сърмов, които не са играли от началото на зимната подготовка, тъй като завършиха 2014 година с контузии.

Преди контролата с молдовците "сините" имаха тонизираща разходка на плажа в Анталия.

Стартовият състав на "Левски" за проверката с Милсами: 23.Пламен Илиев, 15.Роман Прохазка, 31.Емил Нину, 5.Борислав Стойчев, 3.Аймен Белаид, 77.Стефан Велев, 13.Наджиб Амари, 10.Мигел Бедоя, 11.Луис Педро, 12.Божидар Краев, Осман Джалоу

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

_____________________.jpg