Заседанието на Управителния съвет на „Левски” ще продължи в четвъртък, а в петък от 14:30 часа ще има пресконференция. Това заяви председателят на УС Иво Тонев. Днес ръководният орган на „сините” се събра на съвещание, но заради отсъствието на Тодор Батков и разискването на сложни въпроси се стигна до удължаване на времето.

"Днешното ни заседание ще продължи и в четвъртък. Разискваме сложни въпроси, свързани с бюджета и финансирането на клуба. Трябва да ги обсъдим с Тодор Батков, който в момента е в чужбина. В петък ще дадем пресконференция в 14:30 часа. Ще бъдем аз, Константин Баждеков, Васко Колев и Владимир Владимиров", каза Тонев.

"Имаме доста голям дневен ред. Най-важният въпрос е свързан с бюджета. Не можахме да разрешим всички въпроси днес, ще продължим да работим. Имаме постигнато съгласие за нова кандидатура за нов член в УС. Неговото име ще обявим в петък. Той е предложен от Тръст "Синя България"", допълни представителят на организацията Васил Колев. Най-вероятно става въпрос за Христо Йовов.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка