Ръководството на ЦСКА, оглавявано от Александър Томов, сезира главния прокурор Сотир Цацаров, спортния министър Красен Кралев и президента на БФС Борислав Михайлов за "организирана престъпна група за източването на ЦСКА". Това стана ясно след днешната пресконференция на изпълнителния директор на "армейците" Александър Тодоров. Той направи поредни разкрития срещу бившите собственици на клуба от "Титан" и обясни как пари от трансфери на футболисти са отивали по сметката на фирма на Димитър Борисов.
 
След пресконференцията на "Армията" днес на представителите на медиите беше раздадено копие от сигнала до прокуратурата. Той е срещу бившите клубни собственици от "Титан" Димитър Борисов и Иво Иванов, тогавашния изпълнителен директор Венцислав Живков, бившия юрист на "червените" Радостин Василев, както и срещу специалиста по международно спортно право Георги Градев.

Според сегашните шефове на клуба щетите са за няколко десетки милиона лева при осъществяването на трансфери и получаването на незаконни комисионни от тях. "Армейците" посочват и някои от най-фрапантните случаи - трансферите на Илиас Кириакидис, Михаил Венков, Тасио, Сержиньо, Юнес Бенжелюн, Иван Боладо, Алесандру Пакурар, Бернардо Тенгариня, Нилсон Антонио, Гуидо Ди Вани, Хосе Органиста и т.н.