Българският кечист Александър Русев вдигна луд скандал, след като беше прецакан от звездата в WWE Дуейн Джонсън - Скалата. Повече от 17 хиляди зрители се бяха събрали в зала "Уелс фарго Център" във Филаделфия, за страхотно шоу с главно действащо лице именно нашият човек. Пловдивчанинът се включи в ежегодния турнир "Кралско меле", с който стартира пътят към най-голямото събитие в световната федерация - Кечмания.

В "Кралското меле" 30 души влизат на ринга през 90 секунди. Всеки един е елиминиран, когато е изхвърлен през горното въже и двата му крака докоснат пода. Русев влезе 15-ти и остана най-дълго време в мача - цели 35 минути. Александър направи и най-много елиминации - 6. Русев стигна до финала заедно с друга млада звезда - Роман Рейнс. Българинът обаче загуби, но не без чужда намеса. Холивудската звезда - Скалата, реши да се завърне в WWE и помогна на Рейнс, който му е племенник. Това ядоса всички по трибуните, които започнаха да скандират името на българина и да освиркват Рейнс.

Ядосаният Русев прекъсна интервю на друга голяма звезда - Джон Сина. Разгневен на Скалата, българинът грабна микрофона от лицето на федерация и изкрещя на български език: "Какво става тук? Този Скалата какво ми се обяснява постоянно? За втори път ме прецаква. Ще го размажа!".