Един от футболистите на "Левски" напусна лагера в Турция, след като му беше съобщено, че не попада в плановете на новия треньор Стойчо Стоев. Защитникът Пламен Димов се прибра обратно в България и търси отбор, в който да продължи кариерата си.

Очакванията са договорът на Димов с клуба да бъде разтрогнат по взаимно съгласие. 24-годишният защитник имаше желание да се наложи в "Левски", но след като и в контролите до момента не му беше даден шанс, му е станало ясно, че е по-добре за развитието му да продължи на друго място. На Димов е било обяснено, че след пропадналия трансфер на Аймен Белаид и наличието на Емил Нину и Борислав Стойчев, той е излишен.

Бившият футболист на Черноморец тренира тази сутрин със "сините" в Турция, след което си събра багажа и хвана самолета за София.

Пламен Димов е син на Диян Петков, който е помощник на Димитър Васев в Локомотив (София). БЛИЦ разбра, че именно продължаване при "железничарите" е един от вариантите пред отпратения от "Левски" защитник.

Припомняме, че до момента тази зима "сините" се разделиха с Антон Огнянов, Пламен Крумов, Кристиян Наумовски и Мирослав Иванов, а вратарят Александър Любенов беше пратен под наем в Локомотив (Горна Оряховица).

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка