Локомотив (София) победи с 3:0 Вихрен на Градския стадион в Сандански. Това бе първата контрола за "железничарите" за 2015 година, а санданчани паднаха от "Левски" с 0:8 преди няколко дни. Преслав Йорданов откри в 12-ата минута, отново той бе точен в 87-ата, а крайното 3:0 оформи Камен Хаджиев в 90-ата. В спаринга участие не взеха осем футболисти на Локомотив. Това са Бранеков, Ранджелович, Елтон, Йордан Тодоров, Васев, Шехуди, Божидар Митрев и Валентин Галев, предава "Гонг". Намиращият се на проби португалец Андре Матиаш игра за Локомотив в срещата.

В 12-ата минута Романов центрира отляво от фаул и намери Преслав Йорданов. Той пое топката с гръб към вратата, завъртя се и почти седнал на земята я прати в мрежата за 0:1. В 26-ата минута Даниел Генов излезе сам срещу вратаря на Вихрен, но стреля в аут. В 78-ата минута след центриране на Том от фаул Хаджиев стреля с глава, но намери страничния стълб на вратата на Вихрен. В 87-ата минута отново централният нападател на Локо Сф Преслав Йорданов бе точен, след като засече с крак центрирането на Том за 2:0. След центриране от корнер в 90-ата на Велковски Камен Хаджиев с глава оформи крайното 3:0 за столичани.

ВИХРЕН – ЛОКО СФ 0:3
0:1 Преслав Йорданов (12), 0:2 Преслав Йорданов (87), 0:3 Камен Хаджиев (90)


ЛОКОМОТИВ СОФИЯ: Кристиян Кацарев, Камен Хаджиев, Траян Траянов, Румен Трифонов, Иво Иванов, Алек Манолов, Матиаш, Антонио Ливраменто, Даниел Генов, Владислав Романов, Преслав Йорданов /Гогов, Славчев, Йочев, Том, Гаджев, Велковски, Ризов/

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка