Радостта на народа Божидар Искренов от известно време липсва от "Герена" и вече не е толкова близо до любимия си "Левски". "ШОУ" разкри, че Гибона се е преместил да живее в Стара Загора, слушайки сърцето си.

"Залюби се с бивша гимнастичка, която го приюти в жилището си. Здраво е хлътнал, какво по-хубаво от това", издадоха източниците на "ШОУ".

Искренов още преди Нова година се преместил в Града на липите, поетите и правите улици, приемайки желанието на новата си любима - Кремена Ангелова, да живее при нея. За легендарния футболист нямало проблем да напусне на часа столицата, след като в "Левски" вече се отказаха от услугите му и не го желаят на работа в клуба. Искренов беше в школата на "сините".

Преди да тръгне с бившата гимнастичка от Стара Загора, Гибона имаше връзки с певицата Камелия Воче, както и с украинката Елена Милчева, която обаче му би шута в края на 2012 година. Новата му изгора Кремена Ангелова и в момента практикува любимия си спорт, тренирайки гимнастички. Тя има момче от предишен брак. Божидар Искренов отдавна запознал сина си Георги с Кремена. Хокейната звезда одобрил избона на баща си за нова спътница в живота, издадоха още източниците на "ШОУ".

Божидар Искренов – Гибона: Имам 3 дископатии, но никога няма да се оперирам – много е рисково!

____________3.jpg