Десният защитник на Лудогорец Жуниор Кайсара проведе в събота сутринта първата си за 2015 година тренировка с Лудогорец. Бразилецът пристигна в Белек буквално часове по-рано след дълъг полет от Сао Паоло през Истанбул. Кайсара получи разрешение от клубното ръководство да се включи в подготовката по-късно заради неотложни семейни проблеми в родината си.

„Очаквам да направим добра подготовка, която да ни помогне в битката за титлата. Надявам се, че отново ще станем шампиони и ще постигнем поредния пробив в европейките клубни турнири“, коментира Жуниор Кайсара пред клубния сайт на разградчани.

В събота Лудогорец има две тренировки във футболния комплекс „Титаник Делукс“. Първата беше от 10 часа и продължи час и половина. Второто занимание стартира в 17:30 часа и ще се проведе на осветление.

Междувременно ръководството на Лудогорец в лицето на изпълнителния директор Ангел Петричев и треньора Георги Дерменджиев проведоха среща с мениджърската агенция, която организира лагерите на тима. На нея бяха финализирани преговорите относно организацията на петте контролни мача, които „орлите“ ще изиграят по време на втората част от зимната подготовката в Испания. Лудогорец ще обяви имената на съперниците в неделя.

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2015