Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков потвърди амбициите на тима си за спечелването на титлата в родния шампионат през пролетта. Дяков говори пред медиите при заминаването на тима за подготвителен лагер в Турция, а медиите не подминаха въпроса за битката за титлата с ЦСКА.
 
"Орлите" изостават на три точки от "армейците", но според Дяков това ще се промени в края на шампионата.
 
"ЦСКА е стойностен отбор, с добри футболисти и треньор, който успява да ги мотивира добре. Той може да извади от всяка една ситуация най-доброто... Силен отбор са, честно казано, но ние имаме повече достойнства да станем шампиони", заяви Дяков.
 
Той каза още, че Лудогорец ще търси подобряване не само на физическата си подготовка, но и на някои тактически елементи по време на лагера в Турция. 
 
"В Анталия ще сме до 20-ти и това е напълно достатъчно време, за да свършим добра работа. Аз съм в този отбор доста време и мога да кажа, че колективът е добър. Футболистите са много добри, но не е моя работа да коментирам дали има или няма нови попълнения. Треньорският щаб така са преценили и това е положението. С този потенциал, който имаме също можем да се справим. Да, няма да е лесно, но ако покажем това, на което сме способни съм сигурен, че накрая пак ние ще триумфираме. Всеки един футболист на Лудогорец е много ценен. Нека да не делим играчите, това не е коректно. Играем на терена 11 души и влизат още трима. Това е! Аз съм капитан на отбора и гледам да помагам, като същото се отнася и за останалите играчи. Не, не знам да има оферти към мен, а и не ме интересува. Ако има нещо, собственикът ще дойде да ми каже. Това не е проблем за мен", завърши Дяков. 

Купа на България - сезон 2014/2015