Офанзивният халф на ПСЖ Хавиер Пасторе вярва, че клубът му е способен да привлече голямата звезда на Барселона и световния футбол Лионел Меси.

"Ако Меси реши да напусне Барселона, собственикът на ПСЖ веднага ще се опита да се възползва. За нашия клуб парите не са проблем. ПСЖ разполага с необходимите средства, за да подсили отбора с играчи от най-високо ниво", коментира Пасторе.

Да приемем, че думите на аржентинеца имат положителна развръзка. Тогава ще станем свидетели на нов сблъсък между звездата и капитан на ПСЖ Златан Ибрахимович и четирикратния носител на "Златната топка".

Шведският голмайстор разкри преди време, че именно Меси командва в Барса и всичко се върти около него. Това е била една от причините престоят му на "Камп Ноу" да бъде незадоволитен и за самия Златан.

Припомняме, че в момента се вихри сериозен скандал в Барселона. Меси и треньорът Луис Енрике са в конфликт, който може да доведе до раздялата с един от двамата. По-вероятно е това да бъде наставникът, сигурни са медиите в Испания.