Строителният предприемач Юлиян Инджов ще увеличи сериозно дела си в ЦСКА, съобщава "Тема Спорт".  Бизнесменът в момента притежава около 200 000 акции на клуба, което го прави един от най-големите собственици след Александър Томов. С подобен дял са единствено Петър Манджуков и представителят на "Трейс Груп" Галин Михайлов с около 195 000.
 
Инджов придоби своя пакет в средата на месец май, малко след края на публичното предлагане на акции. Сега обаче бизнесменът планира да увеличи поне двойно своята собственост, като това ще се случи малко след Нова година. В момента Инджов държи около 5% от ЦСКА и по този начин делът му би нараснал поне до 10%.
 
Това на практика ще превърне бизмесменът в третия най-сериозен акционер в клуба, а и ще влее допълнително свежи средства в касата на клуба. 
 
По-близък до делата на ЦСКА е неговият син Иво Инджов. Той присъства и на коледното тържество, организирано от червените по-рано през месеца. На този етап не се планира Инджов-младши да влиза в управлението въпреки увеличаването на семейния дял.
 
Инджови, също както Манджукови, са помагали неведнъж финансово на клуба, а сега са решили да засилят допълнително влиянието си. Не е изключено акции в ЦСКА да придобие и друг роден бизнесмен. Развитие по този въпрос се очаква през втората половина на януари.

Купа на България - сезон 2014/2015

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите