"Левски" получи пореден отказ от полския вратар Адам Стаховяк да премине на "Герена". Преди празниците "сините" са направили нов опит да го привлекат, но стражът на "Ботев" (Пловдив) категорично е отказал, пише "Тема спорт". Основната причина за това е разклатеното финансово състояние на "Левски" и постоянното забавяне на заплатите през есента.

28-годишният Стаховяк записа 14 мача за "Ботев" през този сезон. Преди това той бе желан от "сините" и през лятото, но отново отказа тяхното предложение, тъй като искаше гаранции, че ще бъде титуляр и след възстановяването на Пламен Илиев, който по същото време лекуваше контузия след като счупи крак по време на подготовката. Тогава от "Герена" отказаха да дадат подобно обещание, а сега дори и с него не могат да убедят поляка да дойде на "Георги Аспарухов".

Към този момент "Левски" удря на камък и в опитите да си върне юношата Божидар Митрев, който прави силен сезон в Локомотив (София) и дори стигна до националния отбор. Освен това БЛИЦ разкри вчера, че и гръцки нападател е отказал да акостира на "Герена".

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите