Спортист №1 на България за 2014 година Григор Димитров е решил да направи страхотен подарък на родителите си за Коледа. Звездата на световния тенис смятал да отстъпи на баща си Димитър Господинов и на майка си Мария чисто новия джип Волво XC60, който му беше връчен от Българския спортен тотализатор и Министерството на младежта и спорта.

Гришо не можа лично да получи ключовете за возилото, а предостави тази възможност на баща си, който заедно с жена си часове по-рано взеха и ценната статуетка на сина си за Спортист на годината.

Гордият родител бил много радостен, тъй като знаел, че той ще използва джипа. Григор все по-рядко се прибира в България и затова решил да остави най-новата придобивка на родителите си. Семейството има и лъскав Мерцедес, а модерно возило от германската марка допреди година притежаваше и тенисистът. Гришо обаче го продаде, тъй като в България не му е нужна кола. В редките случаи, когато се прибира за по няколко дни, все баща му го взема от аерогарата и използва семейния Мерцедес. Да не забравяме, че в Щатите, където е домът на половинката му Мария Шарапова, Гришо управлява лъскаво Порше.

http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/630/201412/20141223.lljwiphbsu.jpg