Спортният директор на "Левски" Георги Иванов и новият треньор Стойчо Стоев говориха за предстоящата зимна селекция на "Герена". Специалистът призна, че се интересува от играчи на бившия си отбор Лудогорец. Гонзо допълни, че няма списък "Херо", след като Димитър Димитров няколко месеца работи по селекцията на "сините", но завръщането му в клуба пропадна.

"Няма списък "Херо", нека темата приключи", каза Георги Иванов.
 
"От събота започнахме работа по селекцията. Естествено, че имаме нужда от нови попълнения. Твърде рано е да говорим за списък. Не всички играчи, които ни предлагат, са удачни варианти. Надявам се до 7 януари да сме избрали нужните попълнения. Христо Златински си е играч на Лудогорец. Нормално е да имам интерес към бивши мои играчи, но не е толкова лесно да се стигне до привличане. Конкретно за Лудогорец, трудно ще станат нещата там", заяви Стойчо Стоев.

"Докато не са факт новите попълнения, няма да има освободени състезатели от "Левски". За лагерите почти са изчистени нещата, до един-два дни ще стане ясна програмата на подготовката", коментира наставникът.

"Рано е да говорим за освобождаване на хора. Първо треньорският екип трябва да подбере точните хора, а след това ще влезем в друг режим на работа - на освобождаване на играчи. Ще се наложи да направим и това. Обсъждаме играчите и ако влизат в параметрите, които клубът може да си позволи, ще водим преговори. Треньорът е водещият в избора на играчи. Аз съм тук, за да следя финансовата политика на клуба. Аз съм човекът, който ще води преговорите, а Стойчо Стоев е човекът, който ще избира футболистите", поясни Георги Иванов.

"Имах интерес към Владимир Гаджев, докато бях в Лудогорец. Но всичко беше въпрос на договорка между президентите", призна Стоев.

"Това е първа оферта на "Левски" към мен", каза още треньорът.