Председателят на организираните фенове на „Левски” Владимир Владимиров сподели своето мнение за последните събития в клуба. Пред „Меридиан Мач" Гугутката обяви, че „сините" фенове са се надявали Димитър Димитров да поеме „Левски”, но след провала на преговорите те са силно разочаровани от него.

„Когато обичаш „Левски”, идваш и помагаш на клуба в труден момент. Така ги разбирам аз нещата. За мен не е нормално да се пишеш левскар и да отказваш десетки пъти на „сините". Нямам идея как са протекли преговорите между тях двамата, но трябваше да дойде, дори и с този потенциал и да се бори. Така, както продължава да го прави Георги Иванов. Затова му свалям шапка. Въпреки трудностите не се предава пред нищо. Същият е и Даниел Боримиров. И двамата хвърляха обвинения един към друг в медиите, но накрая се обединиха в името на "Левски"", коментира Гугутката.

Преди време Ивайло Петев бе съблечен на „Герена". Как ще бъде посрещнат Стойчо Стоев?

„Аз лично съм настроен добре към него, вярвам, че и повечето фенове са така. Ние искахме Станимир Стоилов или Димитър Димитров, но след като те продължават да отказват на „Левски”, не се сещам за други варианти. Така че сме длъжни да приемем това решение. Когато бе съблечен Ивайло Петев, обстоятелствата, цялата ситуация в клуба бе различна. Сега не очаквам нищо подобно да се случи", коментира още Владимиров.

В заключение той се обърна към феновете на „Левски”.

„Изпращаме много тежка година, но въпреки трудностите смятам, че показахме, че когато сме заедно, можем да излезем от всяка криза", завърши Гугутката.