Бъдещото на Локомотив (Пловдив) остава обвито в мъгла. Човек на БЛИЦ присъстващ на течащата в момента "Черно-бяла" Коледа съобщи, че на тържеството от клуба са обявили, че още няма яснота дали ще дойде спонсор, който да поеме издръжката на отбора.

Футболистите и днес не получиха заплати, като се очаква да бъдат зарадвани утре. Тогава на "Лаута" се надяват да получат пари от телевизионните права, с които да бъде изчистено поне част от дължимото на играчите.

БЛИЦ научи също така, че заради безпаричието някои от футболистите не са присъствали на тържеството в Концертната зала на бившия Партиен дом. Всички играчи от Пловдив обаче уважиха събитието.

На тържеството голмайсторът Мартин Камбуров беше провъзгласен за Футболист №1 на Локомотив (Пловдив) за 2014 година. Звездата очаквано спечели вота на феновете, втори се нареди талантът Бирсент Карагерен, който също се превърна в любимец на "черно-бялата" публика след гола във вратата на "Ботев", класирал "смърфовете" на 1/4-финалите за Купата на България. Трети в допитването остана вратарят Йордан Господинов.

Пред феновете днес Камбуров е изразил готовност да остане в любимия си отбор, изтъквайки, че няма да прави трансфер в друг клуб.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите