Стойчо Стоев, който се очаква утре да бъде официално обявен за нов треньор на "Левски", е наясно с помощника, който ще доведе със себе си на "Герена". Довереният човек на специалиста е Явор Вълчинов. Той ще замени Петър Колев, който напусна след като стана ясно, че Димитър Димитров-Херо няма да поема "сините".

Вълчинов беше плътно до Стоев и по време на престоя му в Разград. Двамата обаче се разделиха с шампионите през юли. Очаква се в щаба на новия треньор на "Левски" да остане и досегашният асистент на Георги Иванов - Елин Топузаков.

Стоев е наясно, че "сините" нямат пари за селекция и Гонзо го е предупредил, че ще бъдат привличани свободни агенти. БЛИЦ разбра, че наставникът планира да се пробва за няколко футболисти от Лудогорец, с които е работил и познава отлично качествата им. Един от тях е защитникът Александър Барт. На "Герена" търсят централен защитник и Стоев смятал, че французинът щял да пасне и да свърши работа на отбора. Специалистът се облизвал и за нападателя Жуниор Кишада. За да се озове някой от двамата в "Левски" обаче, преди това трябва да уреди взаимоотношенията си в клуба от Разград. Както Барт, така и Кишада, имат действащи договори с Лудогорец.

"Сините" търсят играчи за всички линии, дори и за вратарския пост. БЛИЦ разкри вчера, че Орлин Старокин се завръща в "Левски". Напусналият Черно море защитник Сашо Александров също е чакан на "Герена", но още се колебае, тъй като има оферта и от Берое.

КОГО ПОДКРЕПЯШ? ГОНЗО ИЛИ ХЕРО? ГЛАСУВАЙ ТУК!

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите