Монтей Елис изравни личното си постижение за сезона с 38 точки, включително 11 в последните 4 минути, за да даде тласък на Далас при победата с 99:93 над Сан Антонио. В срещата дебют за Маверикс записа Ражон Рондо.

Елис разби и равенството при 91:91, а неговият отбор спечели мача от редовния сезон на Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада (НБА). Рондо, четирикратен участник в перфектния отбор на НБА, завърши с шест точки при 3/11 в стрелбата. Той обаче записа девет асистенции и продължи да води в лигата по този компонент, а освен това спечели седем борби.

Марко Белинели беше най-резутлатен за Сан Антонио с 21 точки, докато Арън Бейнс добави 16 при личен рекорд в кариерата си. Спърс обаче загубиха очаквано, след като Грег Попович разреши само на десет играчи да се съблекат по екип, а и двама останаха през целия мач на пейката. Причина за това решение е натрупаната умора от маратонските мачове, които в сряда и петък продължиха дори до трета допълнителна част. У дома останаха ветерани като Тим Дънкан и Ману Джинобили, които играха съответно 90 и 71 минути в тези мачове.

Ерик Бледсоу отбеляза 25 точки и спечели десет борби, а Айсая Томас добави други 22 пункта за победата на Финикс с 99:90 срещу Ню Йорк Никс. Маркийф Морис се включи с 10 точки за Сънс, които спечелиха втори пореден мач след негативна серия от шест загуби.