Младата надежда на "Левски" Божидар Краев се завърна от Италия, където изкара проби в гранда Ювентус. „Бианконерите” тестваха таланта в рамките на три дни, а скоро ще преценят дали да му предложат договор.

"С добри чувства се прибирам. Имам три много силни впечатление - възпитанието на малките деца, дори тези под 12 години... всички се поздравяват. Има колегиалност и уважение, кото ми допадна. Уважението към треньора е много впечатляващо.

Думата на треньора е закон. Няма право да се опонира. Нямаш право да кажеш нищо срещу треньора, заяви младокът пред очакващите го на летището журналисти. – Как съм се представил ли? На мен няма какво да ми казват. Ако вече има нещо, то е между двата клуба и мениджъра. Аз имам тригодишен контракт с „Левски” . Добре се почувствах. Аз бях напълно освободен. Отидох да се наслаждавам и да се забавлявам. Взех участие в една двустранна игра, вкарах гол и... това е. Не знам къде ще празнувам Нова година, ти ме питаш за Манчестър Сити. Аз съм готов да остана в „Левски”. Друго не мога да кажа."

17-годишният Краев бе изключително лоялен към "Левски", като преди дни подписа договор за 3 години, и ако друг отбор го иска, ще трябва да бъде платена трансферна сума за правата му. Към младока интерес проявяват и други клубове от Апенините, както и Манчестър Сити. Въпреки таланта си и бъдещето, което може да го очаква, Краев направи лошо впечатление на летище София при завръщането си. Играчът не спря да дъвче дъвка и откровено да ''мляска'' през цялото време.

КОГО ПОДКРЕПЯШ? ГОНЗО ИЛИ ХЕРО? ГЛАСУВАЙ ТУК!