Георги Иванов-Гонзо коментира отново скандала с Димитър Димитров. Спортният директор на „Левски” за пръв път разкри, че преговаря със Стойчо Стоев. Гонзо се появи на коледното тържество на Тръст „Синя България” малко, след като взе участие в демонстративен мач. В него „Левски” с Георги Иванов, Даниел Боримиров, Христо Йовов и Станислав Ангелов в състава победи със 7:2 фенския „Левски София-Запад” в традиционния коледен двубой по футзал, който се игра в Сливница.

„Днес достатъчно говорих за Херо, моля ви, стига вече. Случващото се не е сага. Сага е за вас, журналистите", започна Георги Иванов, но въпреки това се съгласи да каже няколко думи за проваленото завръщане на Херо - "Той постъпи некоректно. Това с пресконференцията не е нормално. Да изговориш тези неща... Аз не съм го обиждал. Бях коректен през цялото време. Не знам той какво си мисли и с какво съм го обидил. Той отлично беше запознат за случващото се в клуба, тъй като в последните 5 месеца неговият помощник Петър Колев беше до мен. Искам да кажа за Петьо, че е е отличен специалист, който има голямо бъдеще във футбола.”

В същото време „синият” началник призна, че се водят преговори за треньорския пост със Стойчо Стоев и обеща до дни казусът да бъде изяснен. „Да, разговаряме и със Стойчо Стоев, има и други варианти - българи и чужденци, но още нищо не е ясно. В най-скоро време този проблем ще бъде разрешен, за да може да стартираме нормално подготовката", обяви Иванов.

"Искам да се знае, че за момента не сме освободили нито един футболист. Първо трябва да има ясно за треньора и след това ще се решава кой остава и кой си тръгва”, добави Георги Иванов, който иска да остане спортен директор и да намери човек за треньорския пост.

На въпрос има ли шанс Христо Йовов да се върне в клуба, Гонзо отговори: ”Знаем какъв човек е Ицо, той винаги има място в  "Левски". Дал е много на клуба. Има обида в него, че така се получи, но той има голям потенциал и и бъдещето ще покаже как ще се развият нещата."

Попитан дали има вариант Йовов да стане спортен директор, а Георги Иванов да бъде треньор, Гонзо категорично отхвърли тази възможност: "Не".
ПЛАМЕН СЛАВОВ, ВЕСЕЛИН РУСИНОВ/БЛИЦ

КОГО ПОДКРЕПЯШ? ГОНЗО ИЛИ ХЕРО? ГЛАСУВАЙ ТУК!