Бившият халф на Славия Галин Иванов е пред завръщане в „Левски”, научи БЛИЦ. Близки до играча са го предложили на „сините”, чиито юноша е той. Той бе желан и през лятото, но тогава до трансфер не се стигна.

Галин Иванов изненадващо си тръгна от азербайджанския Хазар Ленкоран. Никой от клуба не знаел къде се намира в момента. Местните медии предполагат, че причината за неговото изчезване е конфликт с турския треньор Ахмет Четин. Напрежението в отбора се покачи след слабия мач и нулевото равенство в последния мач срещу Баку. В него бившата звезда на Славия игра до 80-ата минута и бе заменен от бразилеца Фернандо Габриел. Говорителят на Хазар призна, че Галин се е прибрал в България и не си вдига телефона от няколко дни. От клуба не разкриват повече подробности около ситуацията с българския си футболист. От началото на първенството в Азербайджан българинът има 15 мача и 6 гола.

За евентуално привличане на юношата на „Левски” на „Георги Аспарухов” ще се чака все пак и позицията на бъдещия треньор на "сините", независимо как ще се казва той. Друг вариант за следваща стъпка в кариерата му е Славия, където се чувстваше отлично в продължение на няколко сезона.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите