Легендите на „Левски” победиха с 7:2 фенския „Левски София-Запад” в традиционния коледен двубой по футзал, който се игра в Сливница. Пред близо 1000 зрители Георги Иванов, Даниел Боримиров, Христо Йовов, Елин Топузаков и Станислав Ангелов показаха класа и не дадоха много шансове на тима на феновете. На вратата за „Левски” бе младият Станислав Димитров.

Боримиров успя да се разпише още в 3-ата минута след комбинация с Йовов, а две минути по-късно Пелето покачи на 2:0. В 11-ата минута Гонзо с ефектно изпълнение вкара трети гол, а в 17-ата минута Йовов отбеляза за 4:0. При този резултат двата тима се оттеглиха на почивката.

В 24-ата минута Боримиров завърши с точен удар страхотна триходова комбинация. Минута по-късно Александър Димитров отбеляза за София-Запад.

След това на игрището се появиха част от юношите на отбора и Деян Койчев в 34-ата минута върна още едно попадение.

Валентин Добревски и Даниел Боримиров бяха автори на последните две попадения, които оформиха крайното 7:2 и накараха феновете да запеят познатия рефрен на агитката.

Преди срещата се изигра детски турнир, който бе спечелен от „Левски”. Феновете пък имаха възможност да закупят дарителски ваучери на стойност 5 лева, от които 3 лева отиват за подпомагане съществуването на отбора по футзал, а останалите 2 за ще бъдат преведени по сметките на Тръст "Синя България" за издаването на книгата "100 години Левски".