Георги Иванов отговори на нападките на Димитър Димитров, който даде пресконференция в четвъртък. Херо индиректно каза, че в момента не е треньор на "Левски" именно заради Гонзо.

"Аз съм много обиден и огорчен. Причините са лични. В тези 5-6 месеца съм се срещал няколко пъти с него. Дори последната среща, която имахме, той не дойде, а даде пресконференция на следващия ден. Октомври месец му предложих "Левски" да плати апартамент и той да дойде в София, за да бъде съпричастен с нещата в клуба, да работим по всички въпроси, но това не се случи. Некоректно и грозно е това, което той направи на тази пресконференция. Нямаше да му отговоря, но аз съм спортен директор, атакавуше мен през цялата прресконференция. Щом Херо не е станал треньор значи така е трябвало да стане", заяви Георги Иванов пред медиите.

"Херо октомври месец замина на разноски на "Левски" за Холандия да гледа футболисти. След като се върна не постави никакъв списък с футболисти, по които да говорим. Той е треньор и няма никакво право да преговаря с мениджърите. Може би се е объркал за позицията си в клуба. Апелът на собственика бе да запазим достойнството му и ще го направя. Достойството му обаче е под съмнение", добави още спортният директор и треньор на "сините".

На въпрос, вярно ли е, че не е имало комуникация с Херо, Гонзо отговори: "Аз съм бил три пъти в Бургас да се срещам с него, имали сме срещи в Пловдив и Варна. Как да нямаме комуникация, като преди мача във Варна се виждахме, говорихме. Няма как да обяснява, че не е в час с процесите, които са в клуба. Петър Колев, който бе негов помощник, ми стана асистент и бе постоянно информиран, а с това и Херо. Ако той искаше, щеше да е през октомври месец на Герена."

На въпрос, вярно ли е казал на Херо, че се чуди дали да остане в "Левски", Георги Иванов отговори: "Както виждате, сега съм пред вас. В "Левски" са трудни времена, работя, трудя се. Мислех, че Херо ще дойде в клуба и трябва да го стабилизираме, за да може като дойде да има основа и да работи. Не смятам за нужно повече да влизам в полемики с него. За финал ще ви кажа, че имах среща с Херо за 14:30 часа, на която той не дойде. Ако това нещо го е казал (б.р. - че Гонзо не си е вдигал телефона), значи е голям лъжец."

КОГО ПОДКРЕПЯШ? ГОНЗО ИЛИ ХЕРО? ГЛАСУВАЙ ТУК!