Легендата на "Левски" Иван Вуцов бе награден със "Златна топка" за цялостен принос в българския футбол. Един от най-големите треньори и ръководители говори по различни теми в българския футбол, не подмина и "Левски".

„Определено съм разочарован от случващото се в Левски. Все пак там имаше ред. Бяха постигнати добри резултати, но сега постепенно нещата избледняха. "Левски" като не е първи, а е втори все едно си изпаднал. Мен за това ме смениха от "Левски". Едната година бяхме първи, а следващата втори. Сега обаче на друга основа са поставени нещата. Има много чужденци. Има и нелоши футболисти. Но покрай тях има и талаш. Вчера говореха идва Херо, днес няма да идва. Нов ще бъде.

„Имам мое мнение и виждания, но няма да го споделя, за да не кажат че се меся в политиката на клуба. По мое мнение на "Левски" му трябва не само треньор. Според мен на "Левски" му трябва хирургическа операция. Ясно е и за мен, споделям това, което споделят някои хора. Според мен "Левски" трудно ще излезе с този кадрови състав. Тези хора не са готови за шампиони. Това иска публиката. Ако обаче така караме, дълго ще чакат феновете“

„Не искам да коментирам треньорските качества на Стойчо Стоев. Ще се изтълкува по друг начин“.

„Мисля, че "Левски" няма потенциал от състезатели и който и да ги поведе едва ли ще направи нещо голямо. Мисля, че качеството на футболистите не отговаря на целите на тима. Това е моето мнение. Не познавам всички играчи, но от това, което виждам, нямат потенциал. Трудно може да кажем кой е по-виновен. Сигурно и тези, които ги водят в "Левски" имат вина“, завърши Вуцов.