Българският вратар Димитър Евтимов заяви пред БЛИЦ, че трупа ценен опит в Мансфилд. Стражът е преотстъпен в четвъртодивизионния английски клуб, а преди дни блесна с отлични изяви при равенството 1:1 с Челтнъм. Договорът за наем изтича много скоро - на 3 януари, като в близките дни Евтимов очаква решението на треньорския щаб на Нотингам, воден от мениджъра Стюърт Пиърс. 

"Много съм доволен от представянето ми срещу Челтнъм и се радвам, че помогнах на Мансфилд да вземе точка. Спасих доста положения в тази среща, но ми стана малко кофти, че ми вкараха с далечен изстрел", разказа Митко Евтимов пред БЛИЦ.

"Имах проблеми с адуктора и не можех да тренирам пълноценно, а още повече да играя мачове. Бях извън строя около шест седмици, но сега всичко е наред. Това се моля - да съм жив и здрав и да нямам контузии", пожела си вратарят.

"В момента съм под наем в Мансфилд. Добър отбор, с доста опитни играчи. Най-важното е, че преди контузията и сега след нея играя мачове и трупам ценен опит. Наемът ми свършва на 3 януари, но до тогава ще се вземе решение дали ще бъде продължен или ще се върна обратно във Форест. Единственото ми желание е да играя мачове, а дали това ще е под наем в Мансфилд, някъде другаде или обратно в Нотингам, само времето може да покаже", коментира още Евтимов, който въпреки че е под наем в Мансфилд, провежда поне по две тренировки в седмицата и с Нотингам.