Александър Томов се надява да избие рибата през януари, осъществявайки изходящи трансфери от Борисовата градина. Както е известно, босът на ЦСКА вече обяви цена на Серджиу Буш – минимум 1,5 милиона евро. До момента има конкретна оферта за румънеца от елитен италиански клуб, който дава „само” 1 милион евро. По всичко личи обаче, че Томов накрая ще клекне и ще направи сделка за милион, а не за милион и половина.
 
Другият футболист, към който има сериозен интерес, е Тони Силва. Португалецът е в плановете на Порто, откъдето все още не са изпратили оферта. Цената на Силва е точно 2 милиона евро. Томов бил категоричен, че тук няма да отстъпи. Той обаче така говореше и за Ивайло Чочев и Райс Мболи. Двамата бяха продадени през лятото съответно срещу 700 000 евро и 300 000 долара.
 
Не е изключено ЦСКА да се раздели с Луис Соарес, Жуан Фелипе, Тончи Кукоч или Стивън Сънди.
 
Достоверни източници на БЛИЦ съобщиха, че Томов се гласи да продаде трима от най-добрите си футболисти и да прибере общо за тях около 4 милиона евро. Или в най-лошия случай – 3,5 милиона евро. Въпросът е дали ще пристигнат точно такива оферти, за каквито мечтае босът на ЦСКА.

Както вече БЛИЦ писа, "червените" вече преговарят с чужденци, които ще бъдат заместници на двама от продадените.

Купа на България - сезон 2014/2015

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите