Нападателят на ЦСКА Орелиен Жоаким сподели, че ако е получавал повече шанс за изява, е щял да вкара доста повече попадения. В интервю за люксембургския вестник "Le Quotidien" голаджията разкри впечатленията си от престоя си при "червените" до момента.

"Щастлив съм, че вкарах два гола на Черно море, но не съм доволен от минутите, които получавам на терена. Срещу Черно море очаквах да вляза в игра, особено когато ни изравниха. Бях убеден, че ще вкарам гол и нямах търпение да получа шанс. Така и стана. При първия ми гол топката отскочи от чим. За пръв път чух феновете да пеят името ми. Беше прекрасен ден", сподели Жоаким.

"В един български вестник бе написано, че участвам в гол на всеки 48 минути и бе направен паралел с нападателя на Лудогорец Юнес Хамза, който има 4 попадения срещу моите 5 и играе по-често. Не знам колко е платено за него, но ако аз играех по-често, щях да имам повече голове", допълни нападателят.

"Договорът ми с ЦСКА изтича през юни, след това ще видим. не мисля за напускане, защото сме първи и искам да стана шампион. Животът в България е хубав. На квартира съм в голям апартамент, който е три пъти по-евтин, отколкото в Люксембург. Комуникацията не е проблем, защото всички говорят английски. Не знам български, но мога да си поръчам шопска салата (смее се). Единственото, което ме притеснява е, че играя малко. Но това не означава, че съм в конфликт с треньора", завърши играчът.